KK DINAMO
ZANIMLJIV PROJEKT

Dinamo zove prvih 50 kupaca godišnje ulaznice na trening: ‘Igračima želimo dočarati obvezu igranja za navijače‘

Cijena godišnje ulaznice za KK Dinamo iznosi 70 eura, a vrijedi za sve domaće utakmice
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 15. rujan 2023. 21:44

KK Dinamo je i ove godine pokrenuo akciju pod nazivom “Ugovor sezone” kroz koju će prodavati godišnje ulaznice za nadolazeću sezonu u kojoj osim u Premijer ligi i Kupu Krešimira Ćosića nastupaju i u Alpe Adria Cupu. Svakom pojedinačnom kupnjom godišnje ulaznice navijači zajedno grade nosivi zid kluba koji jamči stabilnost klupskih prihoda neovisno o drugim tržišnim događajima - istaknuli su iz kluba. Prvih 50 kupaca godišnje ulaznice kluba će pozvati na popodnevni trening seniora u KC Dražen Petrović nakon kojeg će tih 50 kupaca moći svoj “Ugovor sezone” potpisati s bilo kojim igračem ili trenerom i od njega dobiti svoju godišnju ulaznicu. Uz nedavno pokrenuti Poslovni klub KK Dinamo koji već broji preko 40 tvrtki, prodaju godišnjih ulaznica kroz akciju “Ugovor sezone” u Dinamu i dalje smatraju temeljem klupske samoodrživosti.

- Zato se obvezujemo ponovno da će se u slučaju 986 prodanih godišnjih ulaznica na mjestu na dresu predviđenom za glavnog sponzora kluba istaknuti upravo navijači kroz prepoznatljivog buldoga i brojku 1986. - dodaju u KK Dinamu.

Kao zahvalu svima za to ostvaranje u Zagreb su u Dinamu trebali dovesti šesterostrukog prvaka Europe, Panathinaikos iz Atene, ali ta je utakmica otkazana.

- Ono što možemo obećati svima koji dadu potporu klubu kroz kupnju godišnje ulaznice i potpisa “Ugovora sezone” jest da ćemo slično pokušati ponoviti već iduće godine, možda i na stepenici više. Sada smo ipak potpuno koncetrirani na iduću sezonu u kojoj smo za cilj postavili ponavljanje uspjeha od prošle godine, plasman u doigravanje Premijer lige, te, ovisno o ždrijebu, plasman na završnicu Kupa Krešimira Ćosića”, kazali su u Dinamu.

Cijena godišnje ulaznice za KK Dinamo iznosi 70 eura, a vrijedi za sve domaće utakmice Premijer lige, Kup Krešimira Ćosića i Alpe Adria Lige. Cijena pojedinačne utakmice tijekom sezone bit će 7 eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 18:28