DARKO TOMAŠ/Cropix
NEOČEKIVAN UDARAC

Dolazi Crvena zvezda, a njega uhvatilo u leđima: Bizarna ozljeda ključnog igrača, a za sve je kriv njegov pas

Danijel Jusup za Cedevitu Junior i Crvenu zvezdu neočekivano ostao bez važnog igrača
Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 08. studeni 2023. 15:30

Zadar je protiv Cedevite Junior sutra trebao igrati u Zagrebu, da bi došlo do promjene nakon što je HKS odobrio zamjenu domaćinstva. Uvelike bi to moglo biti od koristi zadarskoj momčadi jer već u nedjelju na Višnjik dolazi Crvena zvezda. No, vratimo se na gostovanje Cedevite Junior koja s omjerom 4-3 dolazi u Favbet Premijer ligi neporaženom Zadru. Pritom je zagrebačkoj momčadi osobito teško pao poraz od Cibone koja je zbog poznatih financijsko administrativnih problema igrala s petoricom seniora.

- Cedevita u ovom trenutku možda i nije na onoj razini forme na kojoj je bila u prošloj sezoni. U odnosu na prošlu godinu otišli su joj neki igrači, ali su i dalje itekako sposobni suparnicima napraviti probleme. Bilo bi dobro nastaviti seriju pobjeda u Prvenstvu. Kada igramo ovako izuzetno bitan je način na koji odigramo kako bismo u dobrom raspoloženju ušli u drugi dio dvostrukog programa. Cilj nam je to protiv Cedevite Junior kako bismo što je moguće spremniji dočekali nedjeljni okršaj sa Zvezdom - rekao je Marko Ramljak, kapetan Zadra i igrač koji svojim iskustvom i kvalitetom vuče momčad.

image
LUKA GERLANC/Cropix

Ono što je u ovom trenutku golemi problem za Zadar jest činjenica kako će Karlo Žganec preskočiti obje spomenute utakmice. Žganeca su uhvatila leđa dok je - hranio psa. Neočekivani udarac u trenutku kad je svaki igrač u rotaciji jako bitan, napose Žganec.

Utakmica Zadar - Cedevita Junior se igra u dvorani Krešimir Ćosić s početkom u 20 sati.

Linker
12. svibanj 2024 03:36