TONCI PLAZIBAT Cropix
STRAVIČAN DOGAĐAJ

FOTO Oštra poruka NBA zvijezde nakon zločina koji je potresao čitavu regiju: ‘Opet žena kriva! Dokle više?‘

BiH zvijezda prilično je osjetljiva kada je u pitanju obiteljsko nasilje, a za to ima dobar razlog
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2023. 15:08

Nakon stravičnog događaja u Gradačcu koji je potresao čitavu regiju oglasila se i velika NBA zvijezda i BiH reprezentativac Jusuf Nurkić. Naime, u popodnevnim satima stigla je vijest kako je bodybulider Nermin Sulejmanović iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i da priča bude još gora, sve prenosio uživo na svojem Instagram profilu.

Kasnije je utvrđeno kako je u krvavom pohodu usmrtio i dva muškarca, oca i sina. Ova je vijest žestoko uzdrmala Nurkića koji je odlučio javno progovoriti o ovom slučaju.

image
TONCI PLAZIBAT Cropix

- Opet žena kriva!! Dokle više????? Ona prijavila, nadležni ništa nisu napravili… smrtu kaznu obaveno tražiti za ovog monstruma!! - napisao je Nurkić na društvenim mrežama.

Nurkić je osjetljiv kada je u pitanju obiteljsko nasilje, a posljednja objava bila je prilikom njegove svadbe na koju nije pozvao svog oca, koji je prema njegovim riječima ‘zlostavljač koji je tukao njega i njegovu majku‘.

- Majka, buraz, djed! O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života - napisao je tada Nurkić.

Linker
28. travanj 2024 09:54