Ja Morant

 ALEX GOODLETT Getty Images Via Afp
DVIJE NOĆI LUDILA

FOTO: Šokantne scene velike NBA zvijezde sa striptizetom! ‘Cijela soba je puna novca, doslovno...‘

Insajder kluba rekao je da je Morant stigao u Shotgun Willie‘s s prijateljem i dva zaštitara oko 1:30 ujutro
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. ožujak 2023. 08:24

Problemi Ja Moranta samo se šire. U javnost je izašla fotka na kojoj je prikazan sa striptizetom u krilu na istom mjestu u Denveru gdje je potrošio 50.000 dolara na napojnice i pokazao pištolj 48 sati kasnije, otkrivaju šokantne fotografije koje je objavio The New York Post.

Nove snimke od 2. ožujka prikazuju igrača u Shotgun Willie‘s u Glendaleu, sa ženom u tangama koja mu sjedi u krilu unutar salona, ​​a gotovo svaki centimetar površine prekriven je gotovinom.

"Cijela soba je puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grablje da to pokupiš", rekao je član kluba koji je svjedočio nevjerojatnoj sceni na parketu.

image
Screenhot: NY Post

Ovaj 23-godišnji nevjerojatno talentirani play, koji je prošle godine ponovo potpisao s Grizzliesima na petogodišnje produženje ugovora koje bi moglo vrijediti čak 231 milijun dolara, izdvojio je najmanje 50.000 dolara u gotovini napojnica tijekom dvije noći.

Insajder kluba rekao je da je Morant stigao u Shotgun Willie‘s s prijateljem i dva zaštitara oko 1:30 ujutro, samo nekoliko sati nakon što su Grizzliesi pobijedili Rocketse u Houstonu (113:99).

SCENE LUDOG MORANTOVOG PROVODA POGLEDAJTE OVDJE

Osamdeset minuta nakon što je timski zrakoplov sletio u Denver, zvijezda Memphisa iskrala se u VIP ložu noćnogkluba.

"Bio je tamo na zabavi, želio je neke djevojke u sobi", rekao je izvor. "Glazba je bila vrlo, vrlo gangsterska".

Morant je u klubu platio četiri plesačice, te piće i jelo u neograničenim količinama. Deborah Dunafon, većinski vlasnik Shotgun Willie‘s kluba, potvrdila je da je Morant bio stalna mušterija između 2. i 4. ožujka.

"Bio je izuzetno pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom drugog posjeta", rekla je Dunafo. "Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nuggetsa i Broncosa koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav."

Pištolj je, međutim, "apsolutno prestravio" djevojke u stražnjoj sobi, rekla je plesačica koja nije bila u VIP sobi, ali je čula pritužbe kolegica s posla.

Linker
24. travanj 2024 23:43