Mario Hezonja je u Panathinaikos stigao tijekom prošle sezone, tek u veljači
 TOM DUBRAVEC/ CROPIX
POTEZ JE NA NJEMU

Gdje će hrvatski reprezentativac nastaviti karijeru? Pala je ponuda od dva milijuna eura

Kupuje li Hezonja vrijeme i želi li dobaciti do početka kolovozai otvaranja roka u NBA-u?
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. srpanj 2021. 20:06

Panathinaikos je ponudio, prema grčkim medijima, dva milijuna eura s kojima bi vezao Marija Hezonju za sljedeće dvije sezone.

Barcelona, koja je zadržala pravo prvokupa za hrvatskog košarkaša, opet prema grčkim izvorima, spremna je Panathinaikosu prepustiti Hezonju, ali bi taj manevar koštao 400.000 eura i Hezonja bi ga trebao platiti sam. U prijevodu, ne radi se tu, dakle, o čistih dva milijuna eura, nego o 1,6 milijuna eura za dvije sezone.

Međutim, nakon što je dobio ovu ponudu, Mario Hezonja zatražio je dodatno vrijeme za razmisliti. Kupuje li Hezonja vrijeme i želi li dobaciti do početka kolovoza kad će startati prijelazni rok u NBA ligi, pa će ponovno pokušati pronaći angažman u NBA ligi, ili se radi o nečemu drugom, pokazat će sljedeći dani.

Svota koju Hezonja ima za potpisati u Ateni praktički je istovjetna koju može zaraditi ukoliko se odluči na povratak u NBA samo za minimalac.

Opet, čini se, kako tu nije sve u novcu, emocija između Hezonje i Panathinaikosa evidentno postoji, ali vrijeme za istražiti tržište (prije svega ono iz NBA lige), iz rakursa 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca čini se logičnim potezom.

Linker
23. travanj 2024 15:09