Vladimir Ivanov / CROPIX CROPIX
ODUŠEVLJEN PREOKRETOM

'IGRAJ, ZADRE, VOLIMO TE MI! WHAT A GAME!' Luka Modrić žestoko navijao i proslavio trijumf, klub: 'Kad imaš takvog navijača, najveći si na svijetu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2020. 22:51

U susretu 14. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je pobijedio Mega Bemax sa 106-100 upisavši četvrtu pobjedu. Zadar je stigao do pobjede okrenuvši rezultat u posljednjoj četvrtini koju je dobio s 15 koševa razlike (40-25). Zadar je na ulazu u posljednju dionicu gubio s devet koševa razlike, no sjajnom igrom u posljednjih 10 minuta izborio je pobjedu.

Na društvenim se mrežama pohvalio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić da je pratio taj susret te je izrazio veliku podršku rodnome gradu. Lanjski najbolji igrač svijeta objavio je:

"Igraj, Zadre, volimo te mi! What a game", oduševljeno je reagirao Modrić, a KK Zadar mu je na službenim stranicama uzvratio:

Screenshot

"Hvala našem Luki! Najveći si klub kada među svojim jedinstvenim navijačima imaš i Zlatnu loptu i najboljeg hrvatskog igrača svih vremena!!! Pozdrav kapetane iz grada košarke i hvala na podršci!"

Linker
26. travanj 2024 16:19