CROPIX
RASKID UGOVORA

IZNENADNI RAZLAZ POD ZAGREBAČKIM TORNJEM: VUKOVI ZNATNO OSLABLJENI Cibonu napustio treći strijelac i jedan od njenih najvažnijih igrača

Piše: HinaObjavljeno: 24. prosinac 2017. 18:46

Američki 26-godišnji košarkaš Cleveland Melvin u nedjelju je sporazumno raskinuo ugovor sa zagrebačkom Cibonom, a karijeru će nastaviti u četvrtoplasiranoj momčadi izraelskog prvenstva Hapoel Galil Gilboi.

Vijest su službenim objavama potvrdili i Cibona i Melvinov novi klub.

Sa 10,4 koša po susretu Melvin je bio treći strijelac, a sa 5,2 skoka drugi skakač Cibone u 13 utakmica odigranih u ABA ligi, dok je u deset dvoboja u HT Premijer ligi ovaj krilni igrač prosječno ubacivao 13 koševa uz 6,1 skokova.

Melvin je posljednjim nastupima, a posebno u domaćoj pobjedi nad Megom 95-93, kada je postigao 20 koševa i bio ključnim igračem u Ciboninom preokretu, pokazao koliki je njegov potencijal te nema sumnje da će njegov odlazak oslabiti momčad Ante Nazora.

Zagreb, 271017.
KC Drazen Petrovic.
Utakmica 6. kola ABA lige,
KK Cibona - KK Partizan.
Na fotografiji: Cleveland Hubert Melvin III, Nigel Cole-Williams Goss.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Hapol Galil će biti šesti klub izvan SAD-a. Prije dolaska u Cibonu, Amerikanac je igrao za libanonski Al Moutahed, mađarsku Albu Fehervar, meksički Fuerza Guinda Nogales y Jefes te tajlandski Mono Vampire.

Linker
09. svibanj 2024 04:09