ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
SLUŽBENO

Krušlin se vratio u Dinamo, Talijani potvrdili novu suradnju s hrvatskim košarkašem

Pojačao je momčad koja je nakon osam odigranih kola drži 12. mjestu u talijanskoj Legi
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 16. studeni 2021. 17:01

Nakon što je prošle godine iz Cedevite Olimpije u kojoj je prije toga proveo tri sezone dok je klub još stanovao u Zagrebu, Filip Krušlin potpisao za Dinamo Sassari, ljetos se istekom ugovora vratio u Hrvatsku i od tada je bio bez kluba. Do ponedjeljka kad je službeno objavljeno da se Krušlin (32) vraća na Sardiniju pojačati momčad koja je nakon osam odigranih kola s omjerom 3-5 na 12. mjestu u talijanskoj Legi.

Prošle je sezone zagrebački šuter u Sassari došao na poziv Gianmarca Pozzecca, negdašnjeg pomoćnika Veljku Mršiću u Cedeviti, te ubacivao 8,9 poena, uz 42,9 posto šuta za tri kroz 39 prvenstvenih utakmica za Dinamo, dok je u Ligi prvaka prosječno upisivao 10,3 poena i 2,3 skoka.

Negdašnji junior Cibone, koji je jednu sezonu kao klinac proveo na posudbi u Dubravi, preko Dubrovnika, sarajevske Bosne, Zaboka i Splita se 2014. vratio pod Toranj kako bi oživio karijeru koja je u toj prvoj fazi bila opterećena s nekoliko teških ozljeda koljena. U tome je i Filip Krušlin i uspio, s Cedevitom se okušao i na velikoj europskoj sceni, u međuvremenu postao i standardni hrvatski reprezentativac...

Linker
29. travanj 2024 02:06