Malik Beasley i Larsa Pippen

 SCREENSHOT
OVO ĆE BITI NEUGODNO

Ljubio mu je majku, a sada su suigrači: Ljubavna ‘zavrzlama stoljeća‘ još nevjerojatnija nakon velikog posla

Larsa Pippen obožava košarkaše, a zbog velikog NBA trejda ponovno je na naslovnicama
Piše: SNObjavljeno: 09. veljača 2023. 16:54

Stvari bi ove sezone mogle postati malo neugodne između Scottyja Pippena Jr-a i Malika Beasleyja u dresu Los Angeles Lakersa. U srijedu je Beasley razmijenjen u Lakerse u poslu koji je Russella Westbrooka poslao u Utah Jazz, a američki mediji najavljuju novi nastavak prave sapunice koja je prije par godine punila naslovnice.

Za one koji se ne sjećaju, Beasley je 2020. godine hodao sa Scottiejevom mamom Larsom Pippen (48). Njihova veza privukla je ogromnu pažnju zbog činjenice da je Larsa 22 godine starija od Malika. Zbog nje je Beasley (26) prekinuo odnos sa svojom suprugom s kojom ima dijete, a Larsa mu je nakon kratke avanture ‘dala nogu.‘

I ne samo to - javno ga je prozvala.

- Nije pravi muškarac, plačljivko je i jeftin lik - rekla je bivša supruga slavnog Scottieja Pippena, a Juniorova majka.

Ljubavnoj zavrzlami ovdje nije kraj. Malik je nakon afere sa Larsom molio svoju suprugu Montanu Yao da joj se vrati, i iznenađujuće ili možda ne - ona je na to i pristala.

Novi košarkaš Lakersa sada živi mirniji život i čeka drugo dijete, a novi suigrač mu je upravo Pippen Jr.

Larsa je pak, nakon što se prvi put 2016. razišla od svog supruga, izlazila s mnogim košarkašima, a trenutno se viđa sa - sinom Michaela Jordana, Marcusom (32).

Linker
26. travanj 2024 02:29