GNJUSNE OPTUŽBE

Magic Johnson odgovorio raisistu Sterlingu: 'Taj čovjek živi u kamenom dobu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2014. 13:49

Na meti iz NBA lige izopćenog Donalda Sterlinga našao se i Magic Johnson. Sterling je ustvrdio kako Johnson nikako ne smije biti uzor djeci zato što je HIV pozitivan...

Da je Sterling potpuno izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem , pokazuje i neuspjeli pokušaj isprike kojom je izravno napao Magica Johnsona. Jedan od najboljih košarkaša u povijesti nije ostao dužan.

- Sterling živi u kamenom dobu. Jednostavno ne možeš davati takve rasističke izjave. On bi trebao biti učen čovjek koji je dovoljno pametan da stekne svoje bogatstvo i stvori nešto čime može promijeniti svijet. Međutim on to radi na potpuno negativan način - rekao je Johnson za CNN.

- Kada sam saznao da sam bolestan, izašao sam kao čovjek i priopćio to svijetu. Nisam nikoga krivio, znao sam gdje sam pogriješio i nadao sam se da ću moći pomoći ljudima - dodao je Johnson.

Sterling je za vrijeme svojeg intervjua koji je trebao biti svojevrsna isprika Johnsona optužio za spavanje s brojnim ženama diljem SAD-a čime je u konačnici "zaradio AIDS".

- Donald se sada hvata za svaku slamku samo kako bi spasio svoje vlasništvo u Clippersima. Međutim to se neće dogoditi - zaključio je Johnson.

Linker
19. rujan 2024 23:08