NOVI IZBORNIK

Mihajlović na klupi Srbije?

Srbija se nalazi u istoj kvalifikacijskoj skupini za SP 2014. u Brazilu kao i Hrvatska, a privremeni joj je izbornik Radovan Ćurčić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2012. 13:28

Prema riječima predsjednika Srpskog nogometnog saveza (FSS) Tomislava Karadžića, Siniša Mihajlović (43) postat će novim izbornikom srpske reprezentacije...

- Mislim da možemo reći da je Srbija na putu da dobije izbornika kojem vjeruje. Ostali su još neki detalji, ali to nisu stvari koje mogu utjecati na ostvarenje zajedničke želje – objasnio je Karadžić za Sport.

Srpski mediji navode kako će novi izbornik biti upravo bivši igrač Sampdorije, Lazija i Intera od kojeg će se očekivati da u novom kvalifikacijskom ciklusu koji započinje u rujnu izbori plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Srbija je, podsjetimo, u skupini s Hrvatskom, Belgijom, Makedonijom, Škotskom i Walesom.

Mihajlović je bez trenerskog angažmana od studenog prošle godine kada je smijenjen s trenerske pozicije u Fiorentini. Prethodno je radio kao trener Catanije, Bologne i kao pomoćnik u Interu.

Trenutno dužnost privremenog srpskog izbornika obavlja Radovan Ćurčić.

Linker
19. rujan 2024 00:15