DUJE KLARIC/CROPIX
IPAK JE KRIZA

Nakon gotovo tri desetljeća Toni Kukoč prodao raskošno imanje i pritom izgubio dosta novca...

Sama kuća ima šest spavaćih soba i pet kupaonica, garažu za tri vozila, a dvorište je uz jezero
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2020. 12:22

Kako prenose američki mediji , Toni Kukoč prodao je veliko i raskošno imanje u Highland Parku u kojem je živio još u vremenu kada je tek stigao u Ameriku. Kuću u kojoj je živio gotovo tri desetljeća Kukoč je prodao za nešto manje od milijun dolara, točnije za 920 tisuća.

Ovih gotovo tisuću kvadratnih metara imanja Toni i njegova supruga Renata kupili su još 1993. godine za 1,2 milijun dolara, kada je legendarni košarkaš potpisao za Chicago Bullse, ali su nakon 27 godina na njezinoj prodaji ipak ponešto izgubili. Tih 1,2 milijuna iz 1993. danas vrijedi sigurno više od dva milijuna.

Kuća ima šest spavaćih soba i pet kupaonica i garažu za tri vozila. Valja istaknuti i veliku potpuno opremljenu teretanu i dvorište koje se nalazi uz jezero. Čitavo imanje stavljeno je u prodaju prije godinu dana za 1.15 milijuna dolara, ali nakon skromnog interesa morali su spuštati cijenu koja je u konačnici otišla ispod milijuna.

image
Imanje Tonija Kukoča
VHT STUDIOS

Mjesto Highland Park smješteno je između Chicaga i Milwaukeeja u kojem je Kukoč i završio bogatu karijeru 2006. godine.

image
Imanje Tonija Kukoča
VHT STUDIOS

Posljednjih nekoliko godina naš proslavljeni košarkaš surađuje s Bullsima kao posebni savjetnik predsjednika Michaela Reinsdorfa te kao povremeni ambasador kluba. Iako su svoje imanje stavili za prodaju, obitelj Kukoč će i dalje ostati živjeti u Highland Parku, piše Chicago Tribune.

image
Imanje Tonija Kukoča
VHT STUDIOS

Linker
19. travanj 2024 22:53