Mario Hezonja
 RONALD GORSIC/CROPIX
Hezonja u zanimljivoj raspravi

‘Odmoran sam i zanima me igranje za hrvatsku reprezentaciju...zovem vas, a ne javljate mi se‘

Osvjedočeni ljubitelj igraćih konzola uključio se u zanimljivu raspravu na Twitteru
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 07. studeni 2020. 08:07

Nakon što je Hrvatski košarkaški savez objavio da šalje reprezentaciju na FIBA Esports Open, natjecanju u NBA 2K21 na Playstationu 4 te priču o tome podijelio na Twitteru, također preko društvenih mreža oglasio se - Mario Hezonja.

Košarkaš Portlanda i nedavno prekriženi - izbornik Veljko Mršić objavio je da ga više neće zvati dok je na toj funkciji - hrvatski reprezentativac podijelio je priču o Esports reprezentaciji Hrvatske, uz komentar:

"Odmoran sam i zanima me."

Osvjedočeni ljubitelj igraćih konzola na tome nije stao, odnosno uključio se u zanimljivu raspravu na Twitteru. Naime, jedan je fan pitao "može Hezonja za ove zaigrat?", administrator Saveza također je pokušao biti duhovit odgovorom "nije se prijavio, a rok je nažalost već prošao", da bi poentirao sam Hezonja:

"Kako nisam!! Zovem vas, ne javljate mi se", aludirao je Mario valjda na nedavne izjave izbornika Mršića kako mu se ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke.

Podsjetimo, Mario Hezonja je posljednju utakmicu za reprezentaciju Hrvatske odigrao u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju prije više od četiri godine, u međuvremenu je otkazao nastup tadašnjem izborniku Draženu Anzuloviću u kvalifikacijama za SP, dok Mršić nakon susreta na Ljetnoj NBA ligi prošle godine više nije uspio stupiti u kontakt s mladim Dubrovčaninom, koji je nedavno jednom fanu na društvenim mrežema odgovorio kako "ne igra za reprezentaciju jer je umoran i ne da mu se".

I dok takvi ironični komentari i odgovori zabavljaju njegove fanove, izborniku je očito i opravdano sve to prilično zasmetalo pa je i javno objavio da Hezonju više ne misli zvati u reprezentaciju.

Ovoga pak - ako je suditi po svemu što dijeli na društvenim mrežama - to ne smeta previše. Kao što ni hrvatske navijače ne bi trebalo smetati ako Mario nije u reprezentaciji...

Linker
27. travanj 2024 03:33