Cindy Bruna

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
HTIO JOJ JE BITI BLIŽE

FOTO Ona stoji iza jednog od najvećih transfera: Zaradio je preko 140 milijuna pa zbog nje promijenio kontinent?

‘Čekali smo igrača njegovog profila jako dugo. Tražili smo baš takvog igrača‘
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2023. 20:43

Marko Pešić, njemački košarkaški direktor i bivši igrač koji je trenutno na poziciji generalnog menadžera Bayerna, dao je intervju za Bild Tv. Između ostalog, Pešić je progovorio i o novoj zvijezdi u svlačionici Bayerna, Sergeu Ibaki.

Ibaka je nakon 14 godina napustio NBA i stigao u redove bavarskog velikana za kojeg je potpisao na godinu dana. Ibaka je u NBA-u zaradio vrtoglavih 141.3 milijuna eura, a sada se odlučio za dolazak u Europu.

- Čekali smo igrača njegovog profila jako dugo. Tražili smo baš takvog igrača. Imali smo i malo sreće, nismo to planirali. Mislim da je on najprofesionalniji igrač s kojim sam imao čast raditi ovdje u Bayernu. Jako mi je drago da je došao kod nas - rekao je Pešić pa otkrio kako iza dolaska 34-godišnjaka stoji njegova prijateljica, 29-godišnja manekenka Cindy Bruna:

- Ona je sigurno odigrala određenu ulogu. Ne znam koliko često će ona biti u Njemačkoj, ali to što joj je bliže je sigurno igralo ulogu kod Sergeova izbora. Upoznao sam ju i mislim da se uklapa u naš klub. Veselim se tome što ću ih opet vidjeti ovdje - poručio je Pešić.

Bruna je rođena u Francuskoj. Otac joj je Talijan Stefano Bruna, a majka Eleonore je iz Konga. Cindy na Instagramu ima čak 1.8 milijuna pratitelja i jedna je od najslavnijih francuskih manekenki.

Čekali smo igrača njegovog profila jako dugo. Tražili smo baš takvog igrača.
Linker
01. svibanj 2024 15:55