Jalen Green

 SCREENSHOT
MALO JE PRETJERAO, ILI?

Ovo mora biti rekord: Mlada zvijezda s tri različite žene u četiri mjeseca ima jedno i čeka još dvoje djece?

Greenu nakon svega sigurno nije previše ugodno, pa čak i ako se radi o izmišljotinama...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. ožujak 2024. 20:24

Jalen Green, zvijezda Houston Rocketsa, ove je sezone u velikoj formi. Ovaj 22-godišnji košarkaš pruža partije na vrhunskoj razini, u prosjeku postiže 19,5 poena, pet skokova i 3,4 asistencije po utakmici.

No, njegova forma je na visokoj razini i izvan košarkaških dvorana, barem ako je vjerovati raznim damama koje tvrde da su – majke njegove djece!

Green je dobio veliku pozornost medija nakon što se doznalo da će dobiti dijete sa svojom djevojkom, modelom Drayom Michele, kojoj je 39 godina.

- Moja obitelj, moja beba – kratko je komentirao mladi as nakon potvrde o trudnoći 17 godina starije partnerice.

Prinova bi im trebala stići u svibnju, no sad su se javile još dvije žene koje tvrde da im je Jalen napravio djecu.

Jedna od njih je Myah, model iz Houstona, koja tvrdi kako je u veljači rodila Jalenovo dijete, dječaka kojem je dala ime Peace. Objasnila je kako je željela tajiti da je to Greenov sin, ali je ipak odlučila sve obznaniti, pa je nakon Drayine objave krenula objavljivati fotografije svog djeteta na društvenim mrežama.

Još je jedno dijete na putu. Ako je vjerovati jednoj striptizeti, Green mu je otac, a termin poroda je uskoro, kroz dva mjeseca.

O svemu se oglasila njena prijateljica.

- Draya se ponaša kao da je dobila kakvu nagradu što čeka dijete s Jalenom Greenom, ali još jedna cura je trudna s njim. Imaju gotovo isti datum poroda. Djeca će im biti gotovo blizanci. Samo mame su drugačije – rekla je neimenovana prijateljica.

Jasno, vrlo je moguće da je riječ o lažnim objavama, jer je puno NBA zvijezda na meti ‘lakih‘ djevojaka, no Greenu nakon svega sigurno nije previše ugodno, pa čak i ako se radi o izmišljotinama...

Linker
27. travanj 2024 18:53