Profimedia/Screenshot (Twitter)

 Profimedia/Screenshot (Twitter)
ŠOU U ITALIJI

Pogledajte novi hit time-out Jasmina Repeše: Hrvat urla na igrače, a njih dvije se ljube i kradu svu pozornost

Jedan zanimljiv kadar iz talijanskog Kupa pravi je hit na društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 22. veljača 2023. 15:14

Bivši izbornik hrvatske košarkaše reprezentacije Jasmin Repeša jedna je od glavnih zvijezda videa koji nam stiže s polufinala talijanskog Kupa.

Još je u subotu Repešin Pesaro poražen od Brescie (74:57), koja je, napomenimo, u finalu srušila i Virtus Bolognu (84:76), ali snimka time-outa našeg legendarnog trenera postala je viralna ovih dana, a tijekom srijede na društvenim mrežama podijelio ju je i hrvatski košarkaš Miro Bilan.

Naime, Repeša je u svom stilu pokušao motivirati igrače, a paralelno s njegovom vikom, kamere su pokazale i atraktivan "kiss cam" trenutak tijekom kojeg su dvije djevojke razmjenjivale nježnosti.

- We don‘t have rhythm. And every day same thing! Immediately go out pass! Immediately go, they deny, take another one! Immediately go faster. U pi*ku više materinu! - moglo se čuti Repešu dok je kamerman hvatao zanimljiv detalj iz publike.

*Zbog autentičnosti i najboljeg prikaza Repešinog time-outa, te prijelaza s engleskog na hrvatski jezik, izjavu smo ciljano ostavili u izvornom obliku.

Linker
26. travanj 2024 10:27