Slijeva nadesno u našem studiju: Ivan Bošnjak, Roko Prkačin, Emir Fulurija i Tvrtko Puljić
 HANZA MEDIA TV
SUPERSPORTSKE

‘Promijenite sve! Pa mi već 15 godina nemamo derbi! A nekome tko je blizu Hajduka to odgovara...‘

Bivši centarfor Hajduka i Dinama te najveći talent hrvatske košarke u novom podcastu SuperSportske!
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 13. studeni 2020. 07:53

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon prijateljske utakmice protiv Turske čekaju ogledi u Ligi nacija protiv Švedske i Portugala. Zlatko Dalić traži napadača zbog izostanaka Andreja Kramarića i Brune Petkovića, a treba stabilizirati i obranu koja prima previše golova. S druge strane, hrvatsku košarkašku reprezentaciju uskoro čekaju prve ovosezonske utakmice, a Cibona je u lovu na što bolje rezultate u ABA ligi te trofeje u hrvatskim natjecanjima.

O svim tim, kao i mnogim drugim nogometnim i košarkaškim temama, pričali smo u novom, desetom po redu SuperSportske podcastu. U goste su nam ovaj put stigli Roko Prkačin, košarkaš Cibone i najveća mlada nada hrvatske košarke te Ivan Bošnjak, bivši nogometni reprezentativac, napadač Hajduka i Dinama, danas nogometni menadžer. Uz njih, teme je komentirao i dugogodišnji novinar i kolumnist Sportskih novosti Tvrtko Puljić.

Roko Prkačin je otkrio koja mu je razlika u igri ove u odnosu na prošlu sezonu, voli li više NBA ili Euroligu, te koja su mu nadanja za draft 2021. godine, na kojem bi se i on trebao naći. Pričali smo i o tome što je dobroga donijela činjenica da je Cibona proživjela korona krizu, kao i tko je najbolji vaterpolist u obitelji Prkačin.

Bošnjak je, s druge strane, pričao o, kako je rekao, najvećoj krađi u povijesti hrvatskog nogometa, svojim danima u Indoneziji, ali i o tome kako je bilo igrati u Hajduku i Dinamu. U splitskom klubu Bošnjak je svojedobno osvojio i naslov prvaka 2001., istaknuo je kako je u Splitu sve specifično, a vrlo oštro i kritički osvrnuo se na aktualnu situaciju na Poljudu...

Pogledajte cijeli SuperSportske podcast:

Linker
26. travanj 2024 22:56