Milica Dabović
 INSTAGRAM
IMA LI KRAJA?

Proslavljena Srpkinja se ne zaustavlja! Ispričala se, pa poručila: ‘Možete pisati i da sam alkoholičarka‘

‘Nije ovo samo moje mišljenje kao što znamo, ja ga samo iznosim...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2020. 08:36

Legendarna srpska košarkašica i bivša kapetanica reprezentacije, Milica Dabović nije odlučila stati nakon posljednjeg 'tweeta' koji je razbijesnio sve u susjednoj Srbiji već je nastavila s komentarima.

Podsjećamo, Dabović je komentirala posljednju odluku izbornice reprezentacije Marine Maljković da se u Srbiju involvira američka razigravačica Yvonne Anderson.

- Alo! Pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku, i to još crnkinju, i to još na playu, pored žive Ane Dabović, za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati s ljudima? Možda sam ja luda, ali ne prihvaćam.

Nakon te poruke Milica se ponovno oglasila na Tweeteru.

- Jedino se mogu ispričat što sam rekla i to crnkinja, nego napadajte, niste davno, pljujte da vidim tko je još ostao – napisala je Dabović uz smajliće sa suzama, a nešto kasnije uslijedio je još jedan komentar.

- I da se ne lažemo, nije ovo samo moje mišljenje kao što znamo, ja ga samo iznosim, ovo je sramotan potez zbog pojedinih igračica! Hvala. Možete vi pisati i da sam alkoholičarka i ako kap alkohola u životu nisam popila, ja sam samo budala koja svoj stav iznosi javno uz činjenice, talenti Mandićka, Topuzovićka... ili zašto je Radočaj eliminirana??? Svatko normalan zna na što sam mislila.

Linker
30. travanj 2024 12:38