Cat Barber

 Aleksandar Djorovic/imago Sportfotodienst/profimedia
EKSPRESNI RASTANAK

Raspad sistema u zagrebačkom sastavu: Zvijezda napustila klub za manje od mjesec dana, uskoro odlazi i trener

Trener je svjestan da su mu dani u Zagrebu odbrojani i eventualno će još voditi ekipu u idućem susretu
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 15. listopad 2024. 16:45

Cat Barber se u utorak pojavio na Ciboninom treningu kako bi se pozdravio sa svima i on više nije igrač Cibone. Na istom tom treningu pojavio se Roko Rogić, koji bi, ako se on i klub dogovore i potpišu ugovor, mogao već u petak biti u momčadi koja će igrati protiv FMP-a u Beogradu.

Za sada još treninge vodi Chris Thomas, no on je svjestan da su mu dani u Zagrebu odbrojani i eventualno će još voditi momčad u Beogradu, ali postoji opcija da se već do tada raziđe s klubom i da utakmicu u Beogradu vodi samostalno Bariša Krasić. Prema onome što se može doznati, i s Barberom i s Thomasom će rastanak biti prilično lagan, jer obojica bi bili plaćeni samo za ono vrijeme koje su proveli u Zagrebu.

Ako Cibona ne potpiše Roka Rogića do odlaska u Beograd, onda će na utakmici s FMP-om, kao što je to bio slučaj u Šibeniku proteklog vikenda, zaigrati bez playmakera. Doduše, na posudbi u Boscu je Bruno Bubalo koji je prošao sa Cibonom pripreme i nije nemoguće da se on aktivira za sljedeće razdoblje, barem do oporavka Krešimira Radovčića.

Dodajmo još kako je Roko Rogić u pristojnom fizičkom stanju, jer je do sada trenirao sa Cedevitom Junior.

To je otprilike bio presjek utorka pod Tornjem. Cat Barber je prošlost, a zašto to još uvijek nije Chris Thomas, da i tu stvari bude jasnije, teško je odgonetnuti. Navodno Thomas čeka da se slegne priča, koju on negira, o verbalnom sukobu s navijačem, pa da onda bez tog tereta na leđima krene u nove košarkaške pustolovine.

Bilo bi bolje za klub da se presjeklo odmah, jer Thomas je na papiru i dalje odgovoran za sva sportska pitanja u klubu. A njih treba donositi u ovoj situaciji odmah...

Linker
15. listopad 2024 16:46