Luka Dončić

 OLIVER BEHRENDT Afp
DONČIĆ I DRUŠTVO NA UDARU

Regija bruji o velikom skandalu! Slovenci pili do pet ujutro pa doživjeli šok? ‘Imali su dernek za pamćenje‘

Portal BHBasket.ba tvrdi da su slovenski košarkaši imali ludu zabavu večer prije odlučujuće utakmice
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2022. 10:40

Reprezentacija Slovenije ispala je u četvrtfinalu Eurobasketa od Poljske što je bilo najveće iznenađenje u nedjelju završenog natjecanja. Slovenci su u Berlinu branili europski naslov osvojen prije pet godina, a bili su jedni od najvećih favorita za novu titulu. Međutim, to nisu mislili Poljaci predvođeni našim trenerom Igorom Miličićem koji su ih pobijedili u četvrtfinalu.

Da bi razlozi za slovenski portal mogli biti i nekošarkaški, donosi portal BHBasket.ba koji tvrdi kako su Luka Dončić i suigrači večer prije četvrtfinalnog okršaja imali zabavu s puno alkohola.

"Od naših izvora iz Berlina saznajemo kako su reprezentativci Slovenije u noći pred Poljsku imali dernek za pamćenje. Pijanka je završena u pet ujutro. Mamurni od pića i ića Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sucima, a nakon utakmice na press-konferenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom", piše BHBasket i dodaje:

"Očito ne bez razloga jer je dobro znao što su napravili samo 15-ak sati prije veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vješto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je riječ…"

Linker
27. travanj 2024 06:58