Screenshot: Twitter
BIZARNA NESREĆA

Šok na ulicama Istanbula: Dvostruki europski prvak gledao smrti u oči i čudesno izbjegao tragediju

Fotografije same nesreće objavljene na društvenim mrežama izgledaju užasno
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2023. 14:45

Dvostruki europski prvak s Anadolu Efesom danas je doživio bizarnu prometnu nesreću nakon koje je, srećom, ostao živ i bez težih posljedica.

Bryant Dunston vozio je svoj automobil ulicama Istanbula kada je s kamiona pao jedan kontejner i priklještio ga. Golemi kontejner je potpuno zgnječio prednji dio njegovog automobila, ali se Amerikanac uspio spasiti. Hitna pomoć brzo je reagirala i prevezla ga u bolnicu, a nakon pregleda je ustanovljeno da je prošao bez težih ozljeda.

"Naš igrač Bryant Dunston je imao prometnu nesreću. U dobrom je zdravstvenom stanju i osjeća se dobro. Brzo ozdravi", poručili su iz Anadolu Efesa.

Turski mediji javljaju kako je Dunston pokretan i kako može normalno komunicirati, iako je i dalje pod utjecajem šoka. Na društvenim mrežama pojavila se njegova fotografija iz bolnice na kojoj se vidi kako su mu ruke bandažirane.

Dunston je inače 203 centimetra visoki 33-godišnjak koji je u Europu stigao još 2010. godine. Branio je boje Arisa, Hapoel Holona, Varesea, Olyimpiacosa, a član Anadolu Efesa je od 2015. godine.

Linker
19. travanj 2024 21:38