Dennis Schröder i njegova obitelj dobivaju prijetnje smrću

 SOEREN STACHE Dpa Picture-alliance Via Afp
OVO JE BOLESNO

Supruga njemačke zvijezde zavapila: ‘Stotine njihovih navijača žele nam smrt, ovakve prijetnje su odvratne‘

Dennis Schröder je bio najbolji igrač protiv Grčke, a navijači mu zbog toga prijete smrću
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2022. 13:28

Njemačka je u četvrtfinalu Eurobasketa sa 107:96 pobijedila Grčku i tako ju izbacila s natjecanja. Najefikasniji u pobjedi Nijemaca bio je Dennis Schröder koji je postigao 26 poena, no to ga je na kraju dovelo u probleme.

Naime, grčki se navijači ne mogu pomiriti s time da je njihova ekipa ispala s natjecanja, a svoj bijes i ogorčenje su usmjerili prema svojim suparnicima. Na meti se tako našao i Schröder, a neki su navijači otišli tako daleko da su prijetili i njemu i njegovoj obitelji.

"Stotine grčkih navijača žele meni, Dennisu i našoj djeci smrt. Pišu nam da će nas ubiti. Ne smijem ni pomisliti koliko je Dennis poruka dobio. Ovako nešto još nisam doživjela. Previše je takvih poruka da bi ih sve pokazala i one ne stižu samo s lažnih profila. Ovakve su prijetnje odvratne. To je potpuno bolesno", poručila je Dennisova supruga Ellen.

Na Instagramu se oglasio i sam Schröder i poslao poruku grčkim navijačima.

"Grčki navijači!!! Večeras je bila luda atmosfera. Mogu tolerirati puno toga od protivničkih igrača, ali da mi dobacujete ‘Ku*vo‘ ili govorite nešto o mojoj obitelji je stvarno previše! I nije u redu! Nemojte mi govoriti kako bih trebao reagirati na ovo! Ostanite svi blagoslovljeni", poručio je Nijemac uz zastave Grčke i Njemačke te emotikone sklopljenih ruku i srca.

image

Dennis Schröder se obratio grčkim navijačima

SRCEENSHOT INSTAGRAM

Linker
15. rujan 2022 13:32