Serbia's Milos Teodosic celebrates a three-point basket against Spain during their World Basketball Championship quarter-finals match at the Sinan Erdem stadium in Istanbul, Wednesday, Sept. 8, 2010. Serbia won 92-89 and will play in the semi-finals. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
 AP
NEĆE IM ZABORAVITI

Teodosić poručio Turcima: Imamo mi motiva i za vas, 500 ste nas godina ganjali!

Polufinale je već samo po sebi motiv, no ako je tu Slovenija suparnik, kao zemlja iz bivše države svakako će u nama pobuditi posebne emocije,kaže Miloš Teodosić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2010. 18:25

Miloš Teodosić svojom tricom sa devet metara, tri sekunde prije kraja dvoboja sa Španjolcima, zadivo je svijet, a aktualne svjetske i europske prvake zavio u crno. Beka Olympiacosa nije se vidjelo u utakmici protiv Hrvatske, Marko Tomas uništio je obranom najboljeg srpskog košarkaša, no Španjolci nisu pronašli formulu kako zaustaviti Miloša.

Nakon šokantne završnice novinare je najviše zanimalo što mu je u trenutku kada je ispustio loptu prolazilo kroz glavu:

- Nisam na ništa mislio, samo na to da pogodim, valjda.

Nije ni važno. Dok su na parketu još vodili žestok ogled košarkaši Turske i Slovenije, Teodosić se novinarima raspričao o tomu tko bi bio lakši protivnik i koja bi od dvije spomenute reprezentacije više motivirala Srbiju u polufinalu

- Polufinale je već samo po sebi motiv, no ako je tu Slovenija suparnik, kao zemlja iz bivše države svakako će u nama pobuditi posebne emocije. I za Tursku imamo motiv - 500 su nas godina ganjali.

Linker
09. svibanj 2024 00:27