Zadar, 121210.Dvorana Kresimir Cosic.11. kolo NLB lige, kosarkaska utakmica izmedju KK Zadar i KK Partizan.Na slici: Ive Ivanov, igrac Zadra.Foto: Andrija Lucic / CROPIX
 Andrija Lucic / CROPIX
INCIDENT NA BILOM BRIGU

U Zadru huligani kamenovali autobus Partizan: 'Tornado s tim nema nikakve veze'

Na sreću nitko nije ozlijeđen, a uz oštećeni lim razbijeno je i nekoliko stakala na autobusu koji je u vlasništvu gradske tvrtke " Liburnija" kojim se inače najviše služe košarkaši Zadra
Piše: ArhivaObjavljeno: 13. prosinac 2010. 10:44

Nešto prije 20 sati u nedjelju navečer, odmah po završetku košarkaške utakmice između Zadra i Partizana, koja je završila pobjedom Zadrana na području zadarske četvrti Bili Brig kamenjem je napadnut autobus u kojem su se nalazili igrači beogradske momčadi.

Na sreću nitko nije ozlijeđen, a uz oštećeni lim razbijeno je i nekoliko stakala na autobusu koji je u vlasništvu gradske tvrtke " Liburnija" kojim se inače najviše služe košarkaši Zadra.

Igrači Partizana drugim su prijevoznim sredstvom nastavili put dio zračne luke Zemunik, a djelatnici PU zadarske obavili su očevid.

Odmah po saznanju o nemilom događaju oglasio se Boris Marin, predsjednik navijačke udruge Tornado.

- Odgovorno tvrdim kako Tornado s tim činom nema nikakve veze, mi smo na tribini pokazali kako se bodri svoj klub i oštro osuđujemo taj događaj - kratko će Marin.

Linker
20. travanj 2024 06:24