Jugra trener

 TWITTER
ŠTO JE S GLAVOM?

Video: Nevjerojatne scene, ovo je moguće samo u Rusiji! Pomoćni trener dobio slom živaca pa udario glavnog

Igrači su priskočili i razdvojili svoje sportske i životne učitelje, rekli im da se smire i odrastu
Piše: Dean BauerObjavljeno: 19. veljača 2022. 08:02

Stručnim se rječnikom to zove - "usuglašavanje stavova temeljem snage fizičkih argumenata". Dakle... U Rusiji je igrana košarkaška utakmica dvije sveučilišne momčadi. Jedna je momčad bila Sveučilišta Jugra, državno visokoškolsko učilište iz grada Hanty-Mansijska, dok drugu mediji začudo uopće ne spominju. Možda i zato što je sve bilo usmjereno na Jugru.

U svakom slučaju, utakmica je bila s dramatičnom završnicom. Točno 38 sekundi prije kraja, Jugra se pri rezultatu 78:78 uspjela obraniti, a na njihovoj klupi... podvojena atmosfera. Pričuvni igrači su pozdravili obranu svojih kolega i spremili ih bodriti u napadu, ali njihovi treneri su se "pošorali"!? Oleg Ten, pomoćni trener Jugre je udario kolegu, glavnog trenera Artjoma Olkova. U biti, prije udarca je prvo izbila kratka, ali žestoka prepirka.

Na video snimci je vidljivo da pomoćni trener nešto dulje vrijeme prigovara šefu, obojica sjede jedan pokraj drugoga, a onda... Onda je šefu "prekipjelo" i praaas, Oleg je udario Artjoma! U biti, ako ćemo iskreno, zamahnuo je snažno desnicom i promašio glavu glavnog trenera (malo mu očešao bradu), da bi ga (pomoćnog trenera) od zamaha centripetalna sila izbacila iz stolice, te je posrnuo na parket.

Igrači Jugre su priskočili i razdvojili svoje pedagoge, sportske i životne učitelje, rekli im da se smire i odrastu. Sudac je bio oštriji. Prekinuo je nakratko igru, dosudio tehničku pomoćnom treneru, a suparnici su jasno dobili slobodna bacanja. Tako je suparnik na koncu i pobijedio, 85:81. Sveučilište Jugra je dan kasnije izbacilo Olega Tena iz momčadi.

Linker
16. svibanj 2024 23:40