Jokić u provodu

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
RASKALAŠENI ODMOR

VIDEO Pijani Nikola Jokić zaustavio promet i plesao nasred ulice, automobili mu trube, navijači bjesne

Dok srpska reprezentacija igra Svjetsko prvenstvo, igrač Nuggetsa zabavlja se u domovini
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2023. 16:41

Dok su srpski košarkaši uspješno otvorili nastup na Mundobasketu, slavljem u prvom kolu protiv Kine, najpoznatiji njihov košarkaš okupiran je sasvim drugačijim oblicima zabave. Kako je već poznato, Nikola Jokić otkazao je nastup na Svjetskom prvenstvu, a slobodno vrijeme uoči nove NBA sezone krati uživanjem u noćnim provodima.

Nakon što je prije par dana snimljen u sličnoj ulozi, košarkaš iz Sombora ponovno je stigao u središte pozornosti nakon što je - vidno pijan zaustavio promet i plesao nasred ulice. Igrač Denver Nuggetsa, koji je u nedavnoj borbi za titulu ponio i naslov najkorisnijeg igrača, osvanuo je na društvenim mrežama u vidno dobrom raspoloženju, kako pleše među automobilima uz trubače.

Dok ga dio srpske javnosti podržava, dio je ogorčen zbog činjenice da je odbio igrati za reprezentaciju, vidi se i to po komentarima ispod objave koji su uglavnom ispunjeni negativom. U obranu naslova s Nuggetsima Jokić će krenuti potkraj listopada, kada počinje nova sezona najjače košarkaške lige svijeta.

Linker
23. svibanj 2024 13:48