INSTAGRAM SCREENSHOT
NAKON DUDINOG POGREBA

VIDEO: Rađa i Divac snimljeni u beogradskom restoranu na tamburašima, pjevala se Cesarica...

Red dalmatinskih klapa, red Bajage, sve ne bi li se utopila tuga zbog odlaska košarkaškog velikana.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2021. 10:44

Nakon pogreba legendarnog košarkaškog trenera Dušana Ivkovića društvo je zasjelo u jedan restoran na beogradskoj Skadarliji gdje su si pokušali popraviti raspoloženje. Posljednjem ispraćaju velikog Dude Ivkovića nazočila su brojna poznata sportska imena, a među onima koji su nosili njegov lijes na novom groblju bio je i Dino Rađa.

Član Kuće slavnih snimljen je u društvu Vlade Divca i još nekih uzvanika u beogradskom restoranu gdje su se pjevale brojne uspješnice s područja bivše države. Pjevala se "Cesarica", a onda i "Da te mogu pismom zvati", "Miljacka", Bajagina stvar "Moji drugovi", i tako u nedogled. Red dalmatinskih klapa, red Bajage, sve redom kultni evergreeni s ovih prostora.

Podsjetimo, Dušan Ivković tri je puta s reprezentacijom bivše države bio europski prvak, a jednom je osvojio i svjetski naslov. Dva puta uzeo je Euroligu s Olympiacosom, a osvajao je trofeje u Jugoslaviji, Grčkoj, Rusiji...

Lijes su na pogrebu nosili Dino Rađa, Jure Zdovc, Vlade Divac, Željko Obradović, Žarko Paspalj i Predrag Danilović. Nakon pogreba otišlo se nazdraviti i zapjevati.

Linker
26. veljača 2024 08:44