Jokić polijeva Dončića

 SCREENSHOT
OPROŠTAJ DRAGIĆA

VIDEO Spektakl u Stožicama: Jokić zalijevao Dončića i plesao, a onda se pojavio Luka Modrić

Goran Dragić spektakularnom se utakmicom oprostio od košarkaške karijere
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 08:31

Ljubljanske Stožice bile su sinoć poprište pravog spektakla priređenog u čast Gorana Dragića. Legendardni slovenski košarkaš sinoć je odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri, a tom prigodom su se u Ljubljani okupile istinske zvijezde koje su igrale u dvije momčadi - ‘Team Gogi‘ i ‘Team Luka‘ kojoj je kapetan bio Luka Dončić.

Uz Dončića od aktivnih košarkaša najveća je zvijezda bio Nikola Jokić, ali tu su bili i legende poput Dirka Nowitzkog, Stevea Nasha i Chrisa Bosha, ali i Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Josh Richardson, Bogdan Bogdanović, Nikola Vučević, Beno Udrih, Boban Marjanović, Boštjan Nachbar, Primož Brezec i brojni drugi košarkaši.

Rezultat nije bio važan iako je bilo jasno da će pobijediti Dragićeva momčad, a gledatelji su uživali u mnogim atraktivnim potezima. Show su uzeli Jokić i Dončić, a veliki smijeh je izazvala situacija u kojoj je Jokić na klupi polio vodom Dončića po glavi. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Jokić je i plesao s Marjanovićem, sam sebi dodavao za zakucavanje, a u jednom trenutku su se svjetla u dvorani izgasila kako bi se na velikom monitoru pojavio Luka Modrić. Dragić je veliki nogometni navijač i to baš Reala, a hrvatski kapetan se oprostio od njega te mu poslao dres madridskog kluba potpisan od strane svih igrača. Modrićevu poruku pogledajte OVDJE, a OVDJE možete vidjeti kako to izgleda kada košarkaši zaigraju nogomet. Naime, u pauzi su Dončić, Dragić, Nash i ostali na parketu umjesto košarkaške kratko ‘ganjali‘ i nogometnu loptu...

Linker
05. rujan 2024 11:04