TALHA OZTURK Anadolu Via Afp
SRAMOTA U SUSJEDSTVU

VIDEO: Totalni kaos u Beogradu, prekinut veliki derbi Partizana i Crvene zvezde, Grobari prijetili igračima

Susret je prekinut poslije dvije minute treće četvrtine pri rezultatu 57:45 za Partizan
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2024. 22:42

Večerašnji košarkaški derbi finala prvenstva Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut je poslije dvije minute treće četvrtine pri rezultatu 57:45 za Partizan.

Situacija je eskalirala na početku drugog poluvremena, nakon što je Partizan sjajno otvorio drugo poluvrijeme i napravio seriju 9:2 kojom su došli do 12 poena prednosti (57:45), a nakon što je trener Crvene zvezde Ioannis Sfairopoulos pozvao time-out, sve je krenulo po zlu.

Navijači Partizana počeli su raznim uvredama vrijeđati predsjednika Crvene zvezde, Nebojšu Čovića, a kako su poruke neprimjerenog sadržaja postajale glasnije, reagirala je i sudačka trojka i zatražila igrače Partizana da probaju smiriti svoje navijače. Takav pothvat dodatno je razbjesnio tribine, navijači su počeli prijetiti svojim igračima, te su se uzvici još dodatno pojačali.

Scene iz dvorane pogledajte OVDJE i OVDJE.

Kako su se vrijeđanja i dalje nastavila, delegacija i igrači Zvezde odlučili su napustiti teren, dok su suci naredili pražnjenje dvorane. Prema navodima srpskih medija, igrači Partizana nisu htjeli nastaviti utakmicu pred praznim tribinama, te se nakon dugo vremena odlučilo da se utakmica neće danas nastaviti.

Završetak susreta odigrat će se u četvrtak pred praznim tribinama. Prvu finalnu utakmicu dobila je Zvezda rezultatom 89:88 te joj je potrebna jedna pobjeda za osvajanje naslova prvaka.

Linker
05. lipanj 2024 22:49