Karel Guzmán

 SCREENSHOT
SVI SU OSTALI U ŠOKU

VIDEO Totalni kaos: Ušao u sukob s bivšim igračem Zvezde, uzeo metalnu šipku pa se vratio u dvoranu na obračun

‘Žalim zbog postupaka i želim se ispričati klubu, svojim suigračima i svima koji su bili tamo‘
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2023. 14:36

Kubanski košarkaš Karel Guzmán sudionik je nečuvenog incidenta u Rumunjskoj na utakmici između Oradee i Cluja gdje je isključen nakon okršaja s bivšim igračem Crvene zvezde Nikolom Markovićem.

Dvojac je imao konstantne duele s Markovićem da bi sve eskaliralo u 13. minuti susreta kada je došlo i do fizičkog obračuna, ali ono što je potom napravio šokiralo je apsolutno sve.

- Nakon izlaska s terena igrač se nasilnički ponašao. Izašao je iz dvorane, otišao do obližnjeg gradilišta, u ruku uzeo rebrastu šipku te se krenuo vraćati u dvoranu. U jednom ga je trenutku zaustavio suigrač, a osiguranje mu je oduzelo predmet - stoji u policijskom izvještaju.

Dan nakon susreta Guzmán se i javno ispričao:

- Žalim zbog postupaka i želim se ispričati klubu, svojim suigračima i svima koji su bili tamo. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. I razumijem da ne odražava vrijednosti naše momčadi i sporta. Želim biti jasan i reći da sam bio izazvan od protivnika i člana njihovog stručnog stožera na zagrijavanju. Shvaćam da kao košarkaš imam određenu odgovornost i u ovoj situaciji sam pustio najgore od sebe.

Linker
19. travanj 2024 10:29