RONALD GORSIC Cropix
UŠUTKAO SVE

Dejan Lovren nakon slavlja u Austriji poslao poruku kritičarima: ‘Nije lijepo kad se priča na takav način‘

‘I dalje vjerujem u sebe, kad ću osjetiti da više ne mogu pomoći reprezentaciji, to će biti trenutak za reći zbogom‘
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2022. 10:51

Piše: Ivan Alaupović

Nakon trijumfa protiv Austrije (3:1) hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren za domaće se medije osvrnuo na susret i prolazak u Final Four Lige nacija koji je na rasporedu iduće godine od 14. do 18. lipnja.

- Ključ svega je da smo završili na Final Fouru. Austrija je igrala dobro, pogotovo prvo poluvrijeme, tražili smo se, ali probudili u drugom poluvremenu gdje smo pokazali pravo lice Hrvatske - rekao je strijelac trećeg pogotka za Hrvatsku u jučerašnjem ogledu, pa kratko prokomentirao i kritike upućene na njegov račun, kako je vrijeme za mlađe na njegovoj poziciji u reprezentaciji:

- I dalje vjerujem u sebe, kad ću osjetiti da više ne mogu pomoći reprezentaciji, to će biti trenutak za reći zbogom, ali trenutno se osjećam dobro. To što sam zabio gol, nema veze s tim. Nije lijepo kad se priča na takav način, nadam se da sam na jedno vrijeme ušutkao svoje kritičare.

image
JOE KLAMAR Afp

Za kraj je dodao kako je ovo veliki rezultat uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Kataru, koji daje dodatno samopouzdanje reprezentaciji koja je u ciklusu Lige nacije igrala protiv snažnih protivnika.

Linker
19. travanj 2024 07:14