DIVNO JE BITI NEKOME NEŠTO

FEŠTA U SINJU ODGOĐENA ZBOG - HRVATSKE Dosta je bilo priča o otkazima: Filip Krušlin odgodio vjenčanje zbog hrvatske reprezentacije!

ŠTO ZNAČI BITI REPREZENTATIVAC Košarka je proteklih godina bila prepuna priča o otkazima, a sad imamo drukčiji, puno ljepši primjer
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 18. svibanj 2018. 14:03

Filip Krušlin, Cedevitin bek, trebao je uploviti u bračne vode 22. lipnja, kad su se on i bivša rukometašica Iva Milanović-Litre trebali jedno drugome obvezati na vječnu ljubav.

Problem je u cijeloj priči bio taj što je Filip Krušlin reprezentativac, a Hrvatska samo šest dana poslije igra vjerojatno i ključnu utakmicu prve runde kvalifikacija za SP, ogled protiv Italije u Trstu. Budući da bi tog 22. lipnja već cijela reprezentacija, uključujući i NBA igrače, trebala spremati taktiku za Talijane u Opatiji ili Novigradu, za Krušlina je termin svadbe postao sporan.

I Filip je odgodio feštu u Sinju, odakle je mlada, za dva tjedna. Dotada će, nada se Krušlin, u brak uploviti s utabanom stazom za SP.

Filip Krušlin nezaobilazan je u reprezentaciji od priprema za kvalifikacijski olimpijski turnir u Torinu. Tada je Aco Petrović dvojio hoće li dati dres njemu ili Franu Pilepiću. Budući da je Krušlin na pripremama ostavio bolji dojam, on je putovao u Torino, kasnije i u Rio, pa onda bio lani na Eurobasketu, da bi prošle jeseni, na prve dvije kvalifikacijske utakmice, gostovanju kod Nizozemske i domaćinstvu protiv Italije, Filip Krušlin bio i kapetan reprezentacije.

Košarka je proteklih godina bila prepuna priča o otkazima, koji su često imali manja opravdanja od svadbe, pa je ovaj potez Filipa Krušlina svakako za svaku pohvalu i treba ga istaknuti kao primjer za neka nova, nadamo se, bolja vremena.

A isto tako unaprijed želimo svako dobro budućoj obitelji, košarkaško-rukometnom paru, zagrebačko-sinjskoj vezi.

Hoće li na svadbi u Sinju pjevati tata Krušlin, Željko, nismo provjerili.

​Divno je biti nekome nešto. U svakom slučaju.

Linker
03. svibanj 2024 19:00