ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
RASPRODANE STOŽICE

Golem interes u Deželi za okršaj protiv Hrvatske: Za manje od tri sata Slovenci razgrabili sve ulaznice

Naš Savez dobio je 500 ulaznica, ako se ne pojavi toliki broj HR navijača i taj dio ide Slovencima
Piše: HinaObjavljeno: 06. lipanj 2022. 18:43

Za manje od tri sata rasprodane su sve ulaznice namijenjene slovenskim navijačima uoči kvalifikacijskog ogleda košarkaša Slovenije i Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Utakmica će se odigrati 30. lipnja u ljubljanskoj dvorani Stožice, a Slovenski košarkaški savez službeno je obznanio kako je brzopotezno nestalo devet tisuća ulaznica namijenjenih domaćim navijačima.

Hrvatski košarkaški savez dobio je na raspolaganje 500 ulaznica i ako se ne pojavi toliki broj hrvatskih navijača i taj preostali dio pripast će Slovencima. Inače, dvorana Stožice na košarkaškim događajima prima blizu 12.000 gledatelja.

Podsjetimo kako su sve tri slovenske NBA zvijezde najavile dolazak u krug reprezentacije, pa će tako hrvatskim košarkašima prijetiti Luka Dončić, Goran Dragić i Vlatko Čančar.

U skupini je, inače, velika borba za plasman na Svjetsko prvenstvo i sve su četiri momčadi i dalje u igri za prolaz. Vodeća Finska ima omjer 3-1, Slovenija i Švedska su na 2-2, dok Hrvatska ima pobjedu i tri poraza.

Linker
22. veljača 2024 12:34