CROPIX
'SVE KARTE SU NA STOLU'

HRVATSKI IZBORNIK NAKON TEŠKO IZBORENE POBJEDE U ZADRU 'Da mogu vratiti vrijeme neke stvari bih drugačije, ali moj ciklus je završen...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2018. 00:00

Hrvatska košarkaška reprezentacija u Zadru je u sklopu 4. kola skupine D kvalifikacija za SP 2019. godine svladala Nizozemsku 82:78 te tako ostala u igri za plasman na turnir koji će se održati sljedeće godine u Kini.

"Počeli smo dobro i to je trajalo jedno vrijeme, ali nikako da prelomimo utakmicu. U trećoj četvrtini smo potpuno izgubili ritam. Možda je malo glupo reći, ali mi konstantno nemamo ni sreće. Danas je skok bio ključ jer čim smo ga izgubili našli smo se u problemima", rekao je hrvatski izbornik Ivica Skelin nakon utakmice pa nastavio:

"Sada više ne ovisimo sami o sebi, ali smatram da treba ići na pobjede do kraja i da je plasman dostižan. Vidjet ćemo kako će Talijani odigrati."

Vratio se Skelin još kratko na samu utakmicu protiv Nizozemske.

"Mi promašimo slobodna bacanja kad je bilo najbitnije. Što reći... Moramo biti koncentriraniji. Krivice apsolutno ima i na mojoj strani. Da sada počinjem utakmicu i mogu vratiti vrijeme neke stvari bih napravio drugačije. Ja sam vodio ovu reprezentaciju i svjestan sam odgovornosti. Moj ciklus je završen i sada su sve karte na stolu."

Za kraj je Skelin posebno istaknuo Uljarevića.

"Ponosan sam na tog dečka. On nam je praktički prvi play."

Linker
07. svibanj 2024 21:47