ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
NEĆE BITI NI ŽGANECA

Krušlin potpisao novi ugovor, ali odluka njegovog novog/starog kluba nije dobra vijest za reprezentaciju

Izbornik Veljko Mršić okuplja neke igrače na kontrolnim treninzima u Zagrebu, a stižu novi otkazi
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 17. studeni 2021. 17:42

Filip Krušlin postao je novi/stari igrač Sassarija i to nije bila dobra vijest za reprezentaciju. Naime, po dolasku u Sassari, Krušlina bi novi klub želio zadržati u programu priprema na reprezentativnoj stanci, jer će to vrijeme iskorstiti novi trener Pierro Bucchi za uigravanje za nastavak sezone.

Veljko Mršić ionako je Krušlina stavio na popis, iako tada nije imao klub, a nije bio siguran u kakvom je stanju, no bio je tu zbog iskustva. Trebao je biti i kapetan, ali ta će uloga za ove kvalifikacije sada biti u rukama, očekuje se Pavla Marčinkovića, koji će ionako biti najstariji igrač ove vrste.

Sada Krušlina nema, a po svemu sudeći, neće biti niti Karla Žganeca, koji ima problema s ramenom, a zbog te je ozljede i propuštao neke utakmice Splita.

I prije nego li će Veljko Mršić objaviti popis od 15 igrača koji će konkurirati za utakmicu sa Slovenijom i Finskom (tamo će bit pridodan, očekuje se, Mario Hezonja), na Velesajmu će Mršić na kontrolnim treninzima okupiti 11 igrača. Od njih 11, na tom završnom popisu od 15 igrača (ostali imaju za vikend utakmice) mogli bi biti Roko Rogić, Roko Badžim, Marin Marić, Filip Bundović, Mate Kalajžić i Josip Batinić, dok će im Mršić priključiti na provjeri Josipa Barnjaka, Tonija Jelenković i tri igrača iz Prve lige, juniorske reprezentativce Andriju Jelavića i Luku Krajnovića te Ivana Nakića-Vojnovića. (tp)

Linker
02. svibanj 2024 10:07