Luka Dončić i Goran Dragić opet će igrati zajedno za reprezentaciju

 OZAN KOSE Afp
SPREMNI ZA HRVATSKU

Luka Dončić sve iznenadio ranim dolaskom: ‘Prvi put u karijeri igrat ću istovremeno s njima dvojicom!‘

Dončić će "posuđeno vrijeme" ranijeg dolaska za reprezentaciju vratiti u kolovozu kad krenu pripreme za Eurobasket.
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 23. lipanj 2022. 20:50

Luka Dončić iznenadio je Slovence jučerašnjim dolaskom u Trst, gdje se njegova reprezentacija priprema za ogled protiv Hrvatske zakazan idućeg tjedna u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine, sretno su objavili iz susjednog nam košarkaškog saveza.

Dončić se reprezentaciji priključio tri dana ranije od očekivanog jer je dolazak NBA košarkaša, uključujući našeg Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca, bio predviđen tek u ponedjeljak.

Velika zvijezda Dallasa nastupit će za Sloveniju sutra u pripremnoj utakmici protiv Italije.

"Veseli me što ćemo već u subotu igrati u punom sastavu. Moramo maksimalno iskoristiti utakmicu, postaviti uloge i usredotočiti se na igru", izjavio je Aleksander Sekulić, izbornik slovenske reprezentacije.

Oduševljenje dolaskom predvodnika Dallasa Mavericksa nije krio ni sunarodnjak Zoran Dragić.

"Prvi put u karijeri istovremeno ću igrati s Goranom Dragićem i Lukom Dončićem, drago mi je što sam dio ove reprezentacije i uživat ću u svakom trenutku", rekao je igrač Cedevite Olimpije.

Kako FIBA i NBA imaju dogovor kojim ograničavaju igračima boravak u reprezentaciji na svega 28 dana tijekom ljeta, Dončić će "posuđeno vrijeme" vratiti u kolovozu kad krenu pripreme za Eurobasket.

Linker
23. travanj 2024 18:46