Aco Petrović

 NIKSA STIPANICEV Cropix
PROMJENE U REPREZENTACIJI

Petroviću otkazala dvojica igrača - među njima i onaj kojeg je naknadno pozvao. Evo tko su njihove zamjene

Nakon posljednjih otkaza hrvatski izbornik odlučio se pozvati dvojicu novih igrača
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 16. veljača 2023. 15:13

Nakon što je Aco Petrović naknadno uvrstio Luku Božića na širi popis reprezentacije, a onda ga uvrstio i među onih 15 koji će se okupiti nakon Kupa za predstojeće utakmice protiv Švicarske i Austrije sljedećeg tjedna, iz Zadra je u ured Saveza stigla obavijest kako Luka Božić nije u mogućnosti participirati u reprezentaciji. Podsjetimo, Božić je otkazao zbog ozljede i pethodni reprezentativni ciklus, a u svojoj biografiji ima još jedan otkaz, u onim prvim kvalifikacijama, u proljeće 2018. godine.

U isto vrijeme iz Cedevite Olimpije stigla je obavijest da se reprezentaciji ne može priključiti niti Karlo Matković, koji cijele sezone muči muku s ozljedama, pa su u Ljubljani očito shvatili kako je reprezentativna stanka idealno vrijeme da se Matković do kraja oporavi i spremi za finiš sezone.

Kako je već ranije najavio, Petrović je odmah po ovim otkazima aktivirao pozive za Lovru Runjića i Tomislava Ivišića, pa će se njih dvojica priključiti ostaloj 13-orici: Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin i Danko Branković.

Linker
26. travanj 2024 07:43