STEFANOS KYRIAZIS/NURPHOTO/SHUTT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
OGLASIO SE HKS

Procurila snimka tučnjave: Pogledajte okršaj hrvatskih reprezentativaca i Grka, Šarić završio na podu

‘Neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički‘, kažu iz HKS-a
Piše: SNObjavljeno: 08. srpanj 2024. 22:19

Kako smo ranije pisali, hrvatski košarkaški reprezentativci potukli su se u jednom noćnom klubu u Ateni. Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih košarkaša ušli su u fizički sukob s pijanim Grcima koji su navodno sukob i započeli provokacijama upućenim našim reprezentativcima.

Najprije su se pojavile fotografije na kojima se vidjelo kako Zubac stoji na ulici, vjerojatno ispred spomenutog kluba, kako se čini s krvavim koljenom, piše TMZ. Prema informacijama koje su do sada stizale, sukob su prekinuli izbacivači koji u klubu rade.

Na društvenim mrežama pojavio se i video incidenta, gdje se u jednom trenutku vidi da je Šarić završio na podu.

OGLASIO SE HKS

"Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju.

Linker
08. srpanj 2024 23:37