Slaven Rimac je dobio prvo pojačanje

 TOM DUBRAVEC Cropix
STIGAO IZ CEDEVITE

Slaven Rimac dobio prvo pojačanje za sljedeću sezonu. Na Gripe došao hrvatski reprezentativac

Njegov dolazak u Split objavio je Miško Ražnatović na društvenim mrežama
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 13. srpanj 2023. 13:30

Lovro Gnjidić se vraća u hrvatsku košarku te će sljedeće sezone biti član Splita, objavio je to njegov menadžer Miško Ražnatović na svojem Twitteru, a prenose i stranice Radiotelevizije Slovenije.

Gnjidić je afirmaciju doživio u Ciboni odakle je u ljeto 2022. prešao u redove Cedevita Olimpije. No, u Ljubljani se nije nametnuo pa je prošle godine imao tek 1,6 poena i 1,5 asistencija u ABA ligi, odnosno 3,3 poena i 1,3 asistencija u Europskom kupu. On još uvijek ima važeći ugovor pa nije poznato hoće li u Splitu igrati kao posuđeni igrač ili će ga trostruki bivši prvak Europe biti vlasnik njegovog ugovora.

Hrvatski reprezentativac, koji se trenutno nalazi u momčadi koju Josip Sesar sprema za utakmice pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Irske i Luksemburga, prvo je pojačanje Splita za sljedeću sezonu koju je preuzeo Slaven Rimac.

- Sretan sam i zadovoljan što ću sljedeće sezone igrati u Splitu, uvijek su mi Gripe davale neki posebni poticaj. Užitak je igrati u toj dvorani, pred publikom koja zna što je košarka. Dat ću sve od sebe da opravdam klupska očekivanja, vjerujem da je ispred Splita i mene sezona, koja će donijeti puno toga dobrog. Svjestan sam svih izazova, bit će mi posebno zadovoljstvo raditi s trenerom kakav je Slaven Rimac, a raduje me što je u ekipi puno mladih igrača, mojih prijatelja i siguran sam da ćemo svi zajedno uživati u košarci - rekao je Gnjidić za službene stranice KK Splita.

Linker
30. travanj 2024 07:53