KAO BIRD I MAGIC

LeBron sjajno asistirao pa razbio glavu nakon sudara s hrvatskim Austalcem!

U jednoj akciji tijekom druge četvrtine Dellavedova je dodao loptu sa svoje polovice terena, a James je u skoku uhvatio na drugoj strani i preko glave poslužio Mozgova
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 12. lipanj 2015. 12:02

Golden State Warriorsi uspjeli su u četvrtak navečer limitirati LeBrona Jamesa na 20 poena uz šut 7-22.

James je uhvatio 12 skokova i podijelio osam asistencija, ali bez prave pomoći svojih kolega iz bekovske postave Cavsa to nije bilo dovoljno za pobjedu nad odličnim gostima koji su s pet malih igrača napokon ulovili ritam zbog kojeg su i došli do finala.

LeBron se ipak pobrinuo za najbolje 'highlightse' utakmice - prvo je demonstrirao nevjerojatan pregled igre, a zatim razbio glavu nakon sudara s hrvatskim Australcem, Andrewom Bogutom.

U jednoj akciji tijekom druge četvrtine Dellavedova je dodao loptu sa svoje polovice terena, a James je u skoku uhvatio na drugoj strani i preko glave, bez gledanja, sjajno poslužio rapoloženog Timofeja Mozgova za zakucavanje. Takvi potezi nekada su bli 'trademark' Birda i Magica, u zlatno doba njihova rivalstva 80ih...

Nešto kasnije James je pod košem naletio na staistog Boguta, odbio se, izgubio ravnotežu i zaronio pokraj terena gdje je glavom udario u kameru. Krv je potekla, ali se 'Kralj' ipak vratio na parket i na kraju prošao bez šavova.

Linker
19. svibanj 2024 09:51