Kobe Bryant
 Mark RALSTON / AFP) / MARK RALSTON AFP
TO SE TAKO NE RADI

LEGENDA ŠOKIRALA SVIJET NAKON TRAGEDIJE U KOJOJ JE POGINUO KOBE BRYANT Ronaldo napisao srcedrapajuću posvetu, a evo što je onda napravio drugi velikan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2020. 17:17

Cristiano Ronaldo i Luis Figo su porukom na društvenim mrežama odali počast tragično preminuloj košarkaškoj legendi Kobeu Bryantu.

Zapravo, riječ je o poruci koja je identična u riječ, a izazvala je veliko ogorčenje navijača. Naime, Ronaldo je poruku objavio prvi, a njegov sunarodnjak Figo tri sata kasnije. Jedina razlika je u fotografiji. Dok je Ronaldo uz poruku objavio Bryantovu fotografiju kako drži košarkašku loptu, Figo je objavio identičnu poruku, uz vlastitu zajedničku fotografiju s košarkaškom ikonom. Dobar dio fanova smatra da je time Figo zapravo iskazao nepoštovanje spram Bryanta.

"Tako sam tužan zbog srcedrapajućih vijesti o smrti Kobea i njegove kćeri Gianne. Kobe je bio istinska legenda i inspiracija mnogima. Izražavam sućut njegovoj obitelji i prijateljima, kao i obiteljima svih osoba koje su izgubile živote u nesreći. Počivao u miru, legendo", stajalo je u obje poruke.

Navijači Figu zamjeraju copy paste Ronaldove poruke.

"Zašto su tvitao identičnu poruku kao Cristiano? Ne kažem da nisi shrvan i da ti nije žao, ali pošalji vlastitu poruku, a ne samo copy paste", komentar je jednog gnjevnog navijača.

"Samo si kopirao Cristianov post. Sramota", napisao je drugi navijač, dok je jedan pokušao obraniti Figa, napisavši:

"Neke slavne osobe ne kontroliraju svoje osobne profile."

Ronaldo i Figo inače ne dijele zajedničkog PR agenta.

Podsjećamo, Bryant i njegova 13-godišnja kćer Gianna, kao i sedmero drugih osoba smrtno su stradali u padu helikoptera u podnožju Calabasasa u Kaliforniji.

Linker
25. travanj 2024 02:17