NBA LIGA

Loše izdanje Jamesa u porazu od Knicksa, novi problemi za Oklahomu City

Piše: ArhivaObjavljeno: 31. listopad 2014. 10:29

Cleveland i LeBron James upisali su poraz na domaćem terenu od New York Knicksa. Trebala je to biti velika večer za domaće navijače koji su došli pozdraviti povratak svog 'kralja', ali sve se ubrzo pretvorilo u katastrofu. Naime, James je ubacio, za njega slabih 17 poena za što je ispucao čak 15 šuteva.

Također valja napomenuti kako je imao čak 8 izgubljenih lopti. S druge strane briljirao je Carmelo Anthony koji je utakmicu završio sa 25 postignutih koševa.

Osim Jamesa za Cleveland je debitirao i bivši košarkaš Minnesote, Kevin Love koji je za 38 minuta na parketu zabio s 19 poena uz 14 skokova i četiri asistencije. Donedavno prva violina Cavsa, Kyrie Irving utakmicu je završio sa 22 poena i sedam asistencija.

U najzanimljivijoj utakmici večeri, Oklahoma City Thundersi gostovali su kod LA Clippersa. Sezona nije ni počela a Thunder je već u velikim problemima. Naime, osim što zbog loma noge nema Kevina Duranta, Oklahoma je u Los Angelesu ostala i bez Russella Westbrooka koji je nakon samo 9 minuta u igri slomio kost u šaci. Mogla je Oklahoma barem do produžetka, ali je Serge Ibaka promašio tricu iz teške pozicije što je ujedno značilo i pobjeda za domaćine.

REZULTATI, NBA:

Cleveland - Knicks 90-95

L.A Clippers - Thunder 93-90

Minnesota - Detroit 97-91

Orlando - Wizards 98-105

Dallas - Utah 120-102

Linker
25. rujan 2024 09:24