Kyle Terada-USA TODAY Sports
POTVRĐENO

LOŠE VIJESTI ZA GOLDEN STATE WARRIORSE Durant otpao najmanje do kraja serije protiv Rocketsa: 'To je golemi gubitak, on je najbolji igrač lige'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 11:38

Ozljeda lista desne noge udaljit će Kevina Duranta od ostatka polufinalne serije Zapadne konferencije, poručili su iz redova Golden State Warriorsa.

Durant se ozlijedio u petoj utakmici polufinalne serije protiv Houston Rocketsa. Pretrage su potvrdile prvotnu dijagnozu istegnuća mišića lista i iz kluba su objavili da Durant ovog tjedna više neće igrati. U prijevodu, ako će se u seriji igrati odlučujuća sedma utakmica (na rasporedu u nedjelju) Durant će ju propustiti, a nova evaluacija njegovog zdravstvenog stanja uslijedit će sljedećeg tjedna.

"Moramo pronaći nekoga s klupe tko nam donosi 35 poena, 2, blokade, 11 skokova i 9 asistencija", komentirao je trener aktualnih prvaka Steve Kerr.

"On je najbolji igrač u NBA-u, u doigravanju. Bio je fenomenalan i zato je ovo naravno golemi gubitak. Ali naša momčad ima puno samopouzdanja i igrači vjeruju jedni drugima", dodao je Kerr, čija momčad trenutno u seriji protiv Rocketsa vodi rezultatom 3:2.

Linker
30. travanj 2024 01:27