Zhong Zhi/Getty Images
TEŠKO RAZDOBLJE

NA NOGE JE DIZAO MADISON SQUARE GARDEN, PRIJE KOJI MJESEC JE POSTAO NBA PRVAK, A SADA GA VIŠE NITKO NE ŽELI 'Osjećam da su svi odustali od mene...'

Bivši sveučilištarac Harvarda ne mora očajavati jer ga navodno u svojim redovima želi vidjeti euroligaški prvak CSKA Moskva.
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 30. srpanj 2019. 14:54

Aktualni NBA prvak Jeremy Lin nije osjetio ispunjenje osvajanjem prstena u dresu Toronto Raptorsa. Nakon što je u doigravanju prosječno na terenu boravio 3,4 minute i postizao 1,1 koš, postao je slobodan igrač kojega nije odlučila potpisati nijedna NBA momčad.

Bivši razigravač New York Knicksa u kojima je ostavio najveći trag od 2010. godine je promijenio čak osam klubova, a nedavno se govoreći o svojoj trenutnoj situaciji slomio pred kamerama na događaju u Tajvanu.

- Ovo razdoblje je bilo jako teško za mene jer se osjećam kao da je NBA liga na neki način odustala od mene - kazao je Lin u emotivnom obraćanju.

Ipak, bivši sveučilištarac Harvarda ne mora očajavati jer ga navodno u svojim redovima želi vidjeti euroligaški prvak CSKA Moskva. Igrač još uvijek nije komentirao mogućnost odlaska na Stari kontinent iako NBA ponuda za njega još uvijek nema.

Linker
08. svibanj 2024 22:12