USA TODAY Sports
NBA

NBA PRVACI SKUPO PLATILI VAŽNU POBJEDU U TORONTU Zvijezda Warriorsa ozlijeđena i upitna za sljedeću utakmicu: 'Ozlijeđen je, a misli da mu nije ništa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 13:07

Golden State Warriorsi su izjednačili finalnu NBA seriju. Nakon sinoćnje pobjede u Torontu (109-104), ukupni rezultat je 1-1 u utakmicama, a serija se sada seli u Oakland gdje se igraju dvije sljedeće utakmice, prva u noći sa srijede na četvrtak.

Aktualni prvaci su do pobjede došli zahvaljujući velikoj seriji na početku treće četvrtine, kada su napravili 18-0, ali su pobjedu i skupo platili. Naime, u posljednjoj četvrtini se ozlijedio Klay Thompson.

On je početkom posljednje dionice igre ozlijedio tetivu, pokušao se vratiti na teren, ali su problemi bili preveliki pa je kraj utakmice dočekao u svlačionici. Iako je nakon utakmice Thompson je rekao kako je njegovo stanje dobro, trener Steve Kerr je bio puno oprezniji.

"On kaže da je u redu, ali Klay bi mogao biti i polumrtav i svejedno govoriti da je u redu. Istegnuo je tetivu, a misli da mu nije ništa", istaknuo je trener Golden Statea nakon utakmice.

Thompson će danas proći kroz detaljni liječnički pregled pa će biti poznato hoće li biti spreman za utakmicu u srijedu. Ako ne bude mogao igrati, bit će to veliki udarac za Warriorse koji su trenutno bez Kevina Duranta, a imaju i drugih problema s ozljedama. Tako se sinoć ozlijedio i centar Kevon Looney, a ozljedu vuče i Andre Iguodala koji je svejedno postigao odlučujući koš za pobjedu nad Torontom.

"Sve je to u glavi. Idi i igraj. Ne kažem da je to pametno, ali ostalo nam je samo tjedan ili dva sezone. Treba pokušati igrati i vidjeti možeš li pomoći momčadi", objasnio je nakon utakmice Iguodala koji je prilikom razgovora s novinarima ozlijeđenu lijevu nogu držao u kanti s ledom.

Linker
04. svibanj 2024 19:19