Allison Feaster (desno)

 ALISON FISTER Alison Fister
OTKRIVENO O KOME SE RADI

Amerika bruji o velikom seks skandalu: Slavni trener varao djevojku glumicu s atraktivnom članicom stožera!?

Zbog kršenja klupskih smjernica, Udoka bi prema nekim izvorima čak mogao dobiti i otkaz
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. rujan 2022. 11:03

Trener košarkaša Boston Celticsa mogao bi cijelu sljedeću sezonu provesti pod suspenzijom! Ime Udoka u prošloj sezoni sjajno je vodio momčad iz Bostona sve do finala NBA doigravanja, gdje je naslov na kraju uzeo Golden State.

Celticsi su pokrenuli istragu zbog navodnog sudjelovanja svog trenera u ‘intimnoj i dobrovoljnoj vezi‘ sa ženskom osobom koja je članica stručnog osoblja u klubu.

image

Allison Feaster (desno)

ALISON FISTER Alison Fister

Tu su informaciju prenijeli američki mediji, a brzo se doznalo da je riječ o Allison Feaster, bivšoj košarkašici koja je u Bostonu zaposlena kao direktorica za razvoj igrača.

Udoka je od 2011. godine u vezi s glumicom Nijom Jong, s kojim ima i sina.

image

Ime Udoka

ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/Getty Images/Profimedia

Zbog kršenja klupskih smjernica, Udoka bi prema nekim izvorima čak mogao dobiti i otkaz, a spekulira se kako će suspenziju teško izbjeći dokažu li se optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Drugi izvori pak tvrde kako Udokin posao u Celticsima ipak nije u opasnosti, te da bi suspenzija mogla trajati znatno kraće od cijele sezone.

image

Allison Feaster

ALISON FISTER Alison Fister

O svemu će odluku donijeti klub iz Bostona, NBA liga se zasad nije oglašavala. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li pod klupskim sankcijama završiti i gospođica Allison...

Linker
24. travanj 2024 16:28