Kevin Garnett, Paul Pierce i Rajon Rondo

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/getty Images/profimedia
NEKADAŠNJI RIVALI

Bivša NBA zvijezda okomila se na LeBrona s teškim optužbama: ‘On koristi taj novi sok‘

Tijekom rasprave u podcastu, Garnett je aludirao na kontroverzu oko wellness klinike Biogenesis
Piše: SNObjavljeno: 05. ožujak 2024. 23:13

LeBron James u noći sa subote na nedjelju oborio je čudesnu granicu od 40 tisuća zabijenih poena u NBA ligi i postao prvi kojemu je to pošlo za rukom. Fenomenalan uspjeh oduševio je njegove navijače i suigrače koji su o "Kralju" govorili samo u superlativima. Svi osim bivše zvijezde Boston Celticsa Kevina Garnetta.

Tijekom rasprave koju je vodio u podcastu "KG Certified" s Paulom Pierceom Garnett je aludirao na kontroverzu oko wellness klinike Biogenesis i nagađao da LeBron James možda uzima steroide. Ova klinika sa sjedištem u Miamiju u fokus javnosti je stigla zato što je sportašima davala lijekove za poboljšanje sportskog učinka.

Bivše zvijezde Boston Celticsa komentirale su trenutni učinku najstarijeg LeBronovog sina, Bronnyja Jamesa, i njegove izglede da dosegne NBA. Pierce je tvrdio da bi Bronny mogao zabiti protiv LeBrona, dok je Garnett, koji je također igrao 21 sezonu u NBA ligi, rekao:

- Ne, ne može. Njegov otac uzima Balco, taj novi sok - misleći na nedozvoljeni lijek kojeg su upotrebljavali neki igrači bejzbola.

Iako LeBron nikada nije bio pozitivan na droge, prošle godine su otkriveni zapisi koji sugeriraju da su njegovi suradnici bili povezani s Biogenesisom. LeBron je oslobođen svih optužbi nakon istrage američke policijsko-obavještajne agencije za suzbijanje droge DEA-e.

Linker
03. travanj 2024 14:13