Smush Parker

 DAMIR KRAJAC Cropix
DIJELILI SVLAČIONICU

Bivši igrač Cibone se prisjetio svojeg iskustva s legendarnim Kobejem Bryantom: ‘Nije sa mnom htio ni pričati...‘

‘Jednom sam probao započeti razgovor s njim, rekao mi da ne smijem s njim razgovarati‘
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2023. 14:50

Bivši košarkaš Cibone i NBA klubova Smush Parker je nedavno gostovao u podcastu Pablo Torre finds out gdje se, između ostalog, osvrnuo na period dok je bio u LA Lakersima. Parker je tamo proveo dvije sezone od 2005. do 2007. godine, a to su mu bile i dvije najbolje godine karijere u kojima je u prosjeku imao 11 poena po utakmici.

Tada je u klubu bio i legendarni Kobe Bryant, najveća zvijezda Lakersa. Iako su pokojnog Kobea svi obožavali, Parker nije imao dobro iskustvo s njim.

- Igrao sam dvije sezone u Lakersima i rekao bih da je igranje s Kobejem Bryantom jedno precijenjeno iskustvo. Sjedili smo jedan do drugog u svlačionici svaki dan, a taj čovjek nije sa mnom razgovarao. Nisam ja bio tamo neki 12. igrač s klupe, niti sam došao iz razvojne lige da popunim sastav. Mi smo zajedno igrali od prve minute - rekao je Parker pa dodao:

- Doslovno nismo pričali ništa. Jednom sam probao započeti razgovor s njim. Pitao sam ga je li gledao utakmicu američkog nogometa. On me pogledao i rekao mi da ne smijem s njim razgovarati jer nisam napravio dovoljno u karijeri - otkrio je Parker.

Parker je, osim u Lakersima igrao i za Cleveland Cavalierse, Los Angeles Clipperse, Detroit Pistonse, Miami Heat i Phoenix Sunse, a jedan je period karijere proveo i u zagrebačkoj Ciboni.

Linker
03. svibanj 2024 13:05