ALEX GOODLETT Afp
BOJAN ‘STRAŠNI‘

Bogdanović srušio Draženov rekord, a suigrači su oduševljeni: ‘Ne znam kako bih opisao to što je odigrao‘

‘Sve smo mogli vidjeti od njega u ovoj utakmici. Ovdje je riječ o velikom igraču‘
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2021. 10:45

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri, a njegov Utah Jazz svladao je noćas na domaćem terenu Denver Nuggetse sa 127-120. Sjajni Bogdanović je ubacio čak 48 koševa, a tome je pridodao 8 skokova i 2 asistencije.

Ovim je učinkom Bogdanović srušio i rekord Hrvata u NBA ligi kojeg je do danas držao Dražen Petrović. Draženov rekord iznosio je 44 koša koje je utrpao Houstonu.

Nakon ove utakmice Bojan je svoj rekord i pobjedu proslavio s tribinama i suigračima koji su ga nakon slavlja nahvalili na sva zvona.

- Sve smo mogli vidjeti od njega u ovoj utakmici. Ovdje je riječ o velikom igraču koji je imao sjajnu večer, ali, nitko od nas u svlačionici nije iznenđen - rekao je trener Jazzera Quin Snyder.

image
ALEX GOODLETT Afp

S druge strane Rudy Gobert je kazao:

- Imao je on sjajnih utakmica, ali ovo je bila najveća. Njegova je igra ta zbog koje smo dobili četiri utakmice zaredom. U početku sezone su ga mučile ozljede, ali posljednjih je tjedana počeo igrati napadački i to je za nas sjajna stvar. Kad je potpuno spreman, onda je jedan od najboljih šutera u ligi.

- Nemam riječi kojima bih opisao što je odigrao - poručio je Georges Niang.

Linker
17. travanj 2024 11:56