IMAGE PRESS AGENCY Nurphoto Via Afp
SVIMA JE PRESKUP

Boston Celticsi žele problematičnu australsku zvijezedu, ali ne žele dati igrače koje traže 76sersi

Boston Celticsi proteklih su dana ozbiljno razgovarali s Philadelphijom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. studeni 2021. 17:43

Tema je, dakako, bio Ben Simmons, australska zvijezda koja vjerojatno više nikad neće zaigrati za Sixerse, koji ga cijelo ljeto bezuspješno pokušavaju razmijeniti.

Bostonov predsjednik košarkaških operacija Brad Stevens očito želi promijeniti krvnu sliku svoje momčadi, koja je loše otvorila sezonu slavivši u samo četiri od 10 utakmica. Stevensova je ideja Simmonsa staviti u petorku uz Jaylena Browna, te Jaysona Tatuma, dva sjajna napadača uz koje Australac ne bi morao previše šutirati, jer znamo da šut nema. A njima bi pak jako dobro došao kao odličan razigravač i sjajan igrač obrane.

Međutim, problem je što Phila u zamjenu traži ili Browna ili Tatuma. A Simmons nije vrijedan takve cijene. Mnogi su ljetos pokušavali pronaći način da dovedu Simmonsa, a da za njega ne daju puno. Nije im baš išlo.

U Philadelphiji za sada nitko nije izgubio živce s Australcem, koji već neko vrijeme ne trenira s momčadi zbog "psiholoških smetnji". I dok je tako, teško će bilo koja razmjena biti dogovorena. Simmons je svima preskup...

Linker
26. travanj 2024 19:33